Infrastructure Management

Een snel veranderende markt

De markt voor (IT) infrastructuur management is de afgelopen jaren sterk veranderd. Een eigen datacentrum was voor de meeste bedrijven heel normaal; met niet geringe verborgen kosten als gevolg. Hoewel er nog steeds goede redenen kunnen zijn om servers in eigen huis te hebben wordt de onderbouwing daarvan steeds lastiger.

Cloud hosting bedrijven zijn volwassen geworden tot op een niveau waarin prijs concurrentie en kwaliteit concurrentie met in-house oplossingen objectief gezien bijna altijd in het voordeel uitvallen van de cloud hosting organisatie. We kijken hier naar de grote dominerende spelers in de markt.

De volgende stap naar serverless computing is ook al ingezet. Men koopt geen capaciteit door de server “naar de cloud te brengen” maar men draait de benodigde functies in de cloud technologie en neemt zo heel fijnmazig capaciteit af zonder zich druk te maken om de onderliggende technologie.

Management van cloud hosting

Om als Infrastructure manager in deze markt te kunnen opereren is het noodzakelijk goed in deze materie ingewerkt te zijn. Vaak is een complexe verander strategie nodig om de bedrijfscomputers naar de markt te brengen. Het kan ook zonder een tegenvallend resultaat is dan een groot risico en de verwachte financiƫle doelstellingen worden niet gehaald. Cloud is alleen zinvol als van de schaalbare technologie optimaal gebruik gemaakt wordt.

Anders dan de meeste andere organisaties hebben wij ervoor gekozen alleen te werken met interim specialisten die deze technische markt echt kennen en het juiste advies op het juiste niveau kunnen brengen. Voor een kortdurend adviestraject, of een langere verbinding om uw doelstellingen te bereiken hebben wij de juiste managers beschikbaar. Dat betekent voor ons een strenge selectie; we werken alleen met de toppers en, nog belangrijker, er moet een match zijn met uw bedrijfscultuur!